Bijstand

Woensdag 12 april: BIJSTAND spreekuur

Wil je ervaringen delen over werken zonder loon in het kader van de re-integratie? Heb je een vraag over de procedures en verschillende trajecten waar je als bijstandsgerechtigde mee te maken krijgt? Of heb je klachten over de kostendelersnorm? Kom dan naar het maandelijks BIJSTAND spreekuur van de Haagse Stadspartij. Woensdag 12 april is het eerst volgende spreekuur.

Raadslid Sanne van der Gaag verzamelt tijdens het spreekuur ervaringen en klachten rondom de bijstand in Den Haag zodat de Haagse Stadspartij problemen en misstanden op de politieke agenda kan blijven zetten. Uiteraard kun je ook terecht voor informatie en persoonlijk advies.Geen tijd om naar het spreekuur te komen? Mailen naar Sanne kan ook: sanne@haagsestadspartij.nl.

Deze maand vindt het spreekuur plaats op woensdag 12 april van 16.00 tot 17.30 in de fractiekamer van de Haagse Stadspartij. De fractiekamer zit op de derde etage van het Haagse stadhuis. Bel (tel. 070-3532230) even als je bij de veiligheidspoortjes in het atrium van het stadhuis staat, dan halen we je op.

Sanne van der Gaag