Join nu de Haagse Stadspartij!

Tof dat je de Haagse Stadspartij wilt joinen! Door de Haagse Stadspartij te joinen maak je onderdeel uit van de verandering in de Haagse politiek naar een inclusievere en duurzamere stad met meer kunst en minder corruptie. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een cool (bio-katoen) t-shirt naar keuze.

Je kunt vrijblijvend joinen als sympathisant/belangstellende of als volwaardig lid van de Haagse Stadspartij vereniging.

Als je vrijblijvend joint stem je toe dat we je regelmatig op de hoogte houden met een nieuwsbrief van de fractie.

Als je als volwaardig betalend lid joint dan heb je naast de nieuwsbrief ook nog veel meer voordelen.*

Maak hieronder een keuze en we nemen contact met je op om door te nemen wat de Haagse Stadspartij voor jou kan betekenen en wat jij voor ons kunt betekenen.

Je bent al lid van de Haagse Stadspartij voor slechts € 10,- in het eerste kalender jaar en voor € 25,- in de daarop volgende jaren.

In dit lopende jaar vragen wij jou om zelf éénmalig de startcontributie van € 10,-, voor het startlidmaatschap tot en met 31 december, over te maken op bankrekeningnummer NL84 SNSB 0339 4556 75 t.n.v. Haagse Stadpartij.

Vervolgens ontvang je automatisch in het begin van ieder nieuw jaar een betalingsverzoek van € 25,- voor het lidmaatschap van dat jaar (1 januari t/m 31 december).

Als je je lidmaatschap hebt betaald ontvang je als welkomstcadeau het boek Haags Zuur, een bundeling van 40 columns en 40 foto’s van Joris Wijsmuller over Den Haag en de slangenkuil in het IJspaleis.

Nog meer voordelen als volwaardig lid:

  • De Haagse Stadspartij is een ANBI. De contributie van de leden wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een gift. Onder bepaalde voorwaarden mag je dit bij de belastingaangifte vermelden als aftrekpost, wat deze bijdrage ook fiscaal aantrekkelijk maakt.
  • Je bent welkom bij onze acties en/of evenementen o.a. de BBB (Borrel met Babbel in de Buurt), wijkwandelingen (wandeling door de wijk waarbij initiatieven van bewoners bezocht worden)
  • Je kunt als lid deelnemen aan werkgroepen en helpen bij de campagne
  • In de verkiezingsperiode ontvang je promotiemateriaal o.a. stickers en affiches als je ons bezoekt in het campagnepand
  • Je kan gevraagd en ongevraagd bijdragen aan het werk van de Haagse Stadspartij
  • Je ontvangt de ledenmail: Verenigingsnieuws en Stadspartijnieuws (discussieplatform)
  • Je hebt stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering
  • Je ontvangt 1 à 2 keer per maand de nieuwsbrief van de fractie

Maak kans op een t-shirt naar keuze