Oplossing voor de Anemoonstraat!

Anemoonstraat

De Haagse Stadspartij wil dat er in goed overleg met bewoners naar een constructieve oplossing gezocht wordt voor de inpassing van een parkeerplaats van de Jumbo aan de Anemoonstraat.

De bewoners hebben in het proces van de inpassing van deze parkeerplaats het gevoel gehad dat er niet goed geluisterd is naar hun argumenten. Zij maken zich zorgen over de verkeersveiligheid rond het Goudsbloemplein die door het extra verkeer onder druk zal komen te staan.

Ook de bouwhoogte en de materialen van de overkapping kunnen niet op de goedkeuring van de bewoners rekenen. De bewoners hebben bezwaar gemaakt tegen de overkapping, die hoger is dan het bestemmingsplan op die plek toestaat.
“We willen graag dat de gemeente de partijen uitnodigt om opnieuw aan tafel gaan om tot een constructieve oplossing te komen rond de aanleg van de parkeerplaats,” stelt raadslid Gerwin van Vulpen.

Daarom heeft de Haagse Stadpartij, met steun van andere politieke partijen, met succes een motie ingediend die het college oproept om door een middel van een verkeersveiligheidsonderzoek en goed overleg tot een constructieve oplossing voor de Anemoonstraat te komen.

3 Responses
  1. Dona Kohler

    Zo’n grote zaak plus parkeerterreinDona Kohler hoort ook niet thuis in een woonwijk.

  2. Inge

    Zo’n enorme supermarkt zou bijvoorbeeld in een “chiquere”wijk als Benoordenhout niet eens bestaan. Laat staan zo’n parkeerplaats erbij. Zo blijkt dat in mindere wijken de wens van de bewoners totaal genegeerd wordt.