Gerwin van Vulpen

Raadslid

Woordvoerder: Verkeer, Openbaar vervoer, Leefomgeving, Natuur, Volkshuisvesting en wonen, Stedelijke ontwikkeling en Bouwprojecten stadsdelen: Loosduinen en Kijkduin, Segbroek, Haagse Hout,Ypenburg/ Leidscheveen

Gerwin van Vulpen heeft gestudeerd aan de KABK en is freelance communicatieadviseur. Hij woont in de Vruchtenbuurt en houdt zich met name bezig met het groen, stadsbeheer, bouwen en wonen en verkeer. Gerwin houdt van de duinen en het strand en roeit in zijn vrije tijd op zee. Hij ziet de natuur en het groen als belangrijke kwaliteiten van de stad en vindt dat we daar zorgvuldig mee om moeten gaan.

Ook wil Gerwin graag de knelpunten op het gebied van de luchtkwaliteit aanpakken omdat alle Hagenaars recht hebben op schone(re) lucht. Om te beginnen zou hij graag zien dat we voor korte ritten in de stad vaker de fiets pakken, ook wil hij het doorgaand verkeer weren uit woonwijken. “Den Haag voldoet maar net aan de norm, maar dat wil nog niet zeggen dat de gezondheidsrisico’s zijn verdwenen!”. Verder ziet hij graag dat Hagenaars meer invloed krijgen op hun leefomgeving.

 

Contactgegevens:
Mobiel: 06-42271033
Mail Gerwin!

3 Responses
 1. W. Schaper

  Goed programma; vind wel dat de ‘persoonsbeschrijvingen’ van recentere datum mogen zijn! (1 jaar oud)

 2. W. Brook

  Blij dat u nog aandacht geeft aan de illegale dakopbouw Thomsonlaan. Ik woon in de Esdoornstraat en de privacy van mijn man en die van mij zijn ernstig aangetast, zo ook ons woonplezier. De tuin is een kattenbak voor katten van de nieuwe bewoners van de onderste etage. Zij hebben vrolijk een palet geplaatst zodat hun katten makkelijk in onze tuinen kunnen. Bij droog weer ruik de de smerige lucht van kattenpoep en pies.
  Wij voelen dagelijks de ogen prikken in onze rug van de bewoners van de bovenste etage, zij hangen uit het raam om te kunnen roken. Ook hebben wij al strijd gehad over geluidshinder, kortom: wij hebben op een zeer onaangename manier ondervonden dat voor de Gemeente Den Haag het belang van zijn burgers niet telt, wel dat van de investeerders.
  Met vriendelijke groet,
  W. Brook

 3. mw D de Ridder Penninga

  Goedemorgen, ik lees net dat bij ons om de hoek, er 21` (!!) bomen gekapt gaan worden. Het gaat om Wijndaelerduin. Weten jullie hier iets van, kunnen we iets doen?