Wie zijn de Hakketakkers?

De Hakketakkers kun je zien als een bijzondere afdeling van de Haagse Stadspartij. Op dit moment bestaat de groep uit Marie-josé van Boheemen, Fatima Faid, Nic Timmerman en Yolanda Winkelhuyzen.

 

De Hakketakkers komen regelmatig bij elkaar om te discussieren over maatschappelijke problemen en hoe die al dan niet op de agenda te krijgen.
Ieder van ons is betrokken bij verschillende sociaal-culturele groepen. Als groep beschikken we over een grote achterban en sociaal netwerk, waar we op terug kunnen vallen. Onze groep is al jaren actief betrokken bij de Haagse Stadspartij in bestuurlijke functies, de gemeenteraad, de fractie en als actief lid. Ieder van ons is betrokken bij tal van organisaties op wijk-, buurt-, en stedelijk niveau.

Politiek speelt zich niet alleen af binnen de muren van het stadhuis. De fractie op het stadhuis is vanouds sterk thuis in de harde sector. De Hakketakkers zetten zich vooral in voor de softe sector. Wij willen niet aan interne partijpolitieke spelletjes meedoen. Bij iedere verkiezing wordt de partij onderworpen aan vernieuwingen, bij iedere verkiezing komen er nieuwe mensen bij en vallen er mensen af.

De Hakketakkers hopen op een goede verkiezingsuitslag en zullen bijdragen aan de campagne om zoveel mogelijk stemmen te winnen.

Tot zover

Yolanda Winkelhuyzen

Yolanda Winkelhuyzen werkt o.a. bij Water & Brood in Scheveningen, zit in de redactie van de buurtkrant van het Oude Centrum, is actief bij vrouwengroep Passie Power in Transvaal en woont in de Schilderswijk.