zweefbrug plattegrond

Scheveningen Haven: het Waterloo van Marnix Norder

Wethouder Norder heeft vanavond het omstreden plan voor een zweefbrug over de havenmond van Scheveningen ingetrokken. De Haagse Stadspartij is erg blij met dit besluit.

 

Het is het zoveelste plan van Norder dat sneuvelt. Voor fractievoorzitter Joris Wijsmuller is dit ook het zoveelste bewijs dat Norder een ramp voor de stad is. Wijsmuller: “We moeten zo snel mogelijk van deze brokkenpiloot af. Nu er geen oeververbinding komt valt het hele plan voor Scheveningen Haven in duigen. Dat is geweldig nieuws, maar het betekent wel dat er jarenlang aan een dood paard is getrokken, de stad op kosten is gejaagd en de bevolking en de ondernemers in Scheveningen onnodig in angst en onzekerheid hebben geleefd.” Na het mislukte M-gebouw en de 250 miljoen verliezen op grondexploitaties is Wijsmuller nu helemaal klaar met Norder. Wijsmuller: “Scheveningen Haven is het Waterloo van Norder. Zelfs de coalitiepartijen laten hem nu vallen als een baksteen. Nu het Spuiforum nog afblazen en de vlag kan uit”.

1 Response
  1. Yes!

    Meneer Norder en uw volgers, laat Den Haag en Scheveningen met rust en ga lekker rentenieren in een land waar u niemand kwaad kan doen (ik dacht aan Noord-korea, of de Oekraïne). Vaarwel meneer Norder, welkom natuur en rust!