SIR+

Leve de Volharding: Hugo Remmelt & Matto Kranenburg (SIR+)

Elke zondagmiddag tot de verkiezingen organiseert de Haagse Stadspartij een cultureel programma Leve de Volharding in het Campagnepand met live-muziek, film, hapjes, drankjes, gesprekken en meer.

Onder de naam SIR+ vormen Matto & Hugo een illuster powerduo. Ze spelen akoestische covers, aangevuld met eigen materiaal. Twee heren met een surplus aan ervaring, met bekende en onbekende liedjes, twee akoestische gitaren, twee stemmen en een onderhoudende show.

Hugo Remmelt maakt ook deel uit van Remmelt, Muus & Femke. De debuut CD, Hugo Remmelt & Thijs Muus (1999), werd verkozen tot beste pop CD van Den Haag. De tweede CD, Bridging The Gap (2001) verscheen in de Nederlandse hitlijsten en ontving niets anders dan lovende recensies. The Long Way Round (2005), brak alle records tot nu toe. Niet alleen in nationale, maar ook in internationale muziekbladen en op internationale websites verschenen positieve recensies (Amerika, Duitsland, Zweden, Ierland).
Matto Kranenburg is een muzikant die zich niet aan één genre bindt. Hij speelt ook gitaar bij Capisce? en is actief als bassist bij Rondje Doe Maar en Tess et Les Moutons Magnifiques. De meeste mensen kennen hem van Handsome 3some en Kane, maar hij speelde ook bij Seven en The Blues Rock ’n Soul Review.
Het belooft weer een mooie zondagmiddag te worden in ons campagnepand en uiteraard is er weer taart van Manet.

VIDEO
knipoog
serieus
serieus en knipoog

Verwacht in maart:
zondag 11 maart: Wilma Marijnissen (docu over de Binckhorst)