Joeri Oudshoorn

Raadslid

Woordvoerder: Economie, Klimaat en Duurzaamheid, Onderwijs, Financiën, Bestuur, Deconcentratie en Participatie, Burgerzaken, Personeel, Internationale zaken, Citymarketing, ICT, Media, Markten, Binnenwater en havens

Joeri Oudshoorn heeft zich in verschillende functies ingezet voor het verbeteren van onderwijskwaliteit. Daarnaast heeft hij een aantal Europese journalistieke projecten gedaan. Joeri gelooft sterk in de kracht van burgers. Wanneer burgers de belangen van anderen niet schaden, dragen ze bij aan een diverse, bloeiende en bruisende stad. We leven in spannende tijden waarin een deel van de bewoners kansen ziet om de maatschappij en de wereld te verbeteren. Anderen zijn aan het overleven. Die spanning is in het gesegregeerde Den Haag extra voelbaar, ook in de Schilderswijk waar Joeri woont.

Zijn grootste uitdaging is Den Haag klaar maken voor de snel veranderende wereld: daarvoor zijn transities nodig op het gebied van economie, werkgelegenheid, duurzaamheid en financiën. De politiek is daarin minder ver dan de burger. Joeri gaat voor een stad waarin burgers centraal staan en initiatief nemen, waar de gemeente dienstbaar is, en waarin iedereen mee kan komen.

Contactgegevens:
Mobiel: 06- 50829304
E-mail: Mail Joeri!

1 Response
  1. Berntsen

    Joeri! Succes met je werk, goed te zien dat je in de politiek actief blijft, want dat is jouw ding.