Leve de Volharding met Henk Koorn

Wanneer:
25 februari 2018 @ 15:00 – 17:00
2018-02-25T15:00:00+01:00
2018-02-25T17:00:00+01:00
Waar:
Campagnepand
Grote Markt 24
2511 BG Den Haag
Nederland
Leve de Volharding met Henk Koorn @ Campagnepand  | Den Haag | Zuid-Holland | Nederland
Leve de Volharding!

Iedere zondag tot de verkiezingen zal de Haagse Stadspartij een culturele middag organiseren in het campagnepand met live-muziek, film, een hapje en een drankje.

Vanmiddag: HENK KOORN

Henk Koorn is vooral bekend als frontman van de band Hallo Venray. Samen met Elke van Zevenbergen komt hij bij ons optreden met The Grey Pants. Een heerlijk dun, charmant lo-fi project. Met simpele middelen. Een ritmebox, twee stemmen en gitaar. Meer niet.

Henk Koorn en Hallo Venray:
Hallo Venray werd rond 1987 opgericht en bestaat dus al meer dan 30 jaar. De muziek klinkt Amerikaans met duidelijke invloeden van de Velvet Underground, Lou Reed, Neil Young, maar ook psychedelische, experimentele en rauwe rock wordt niet geschuwd. Zo af en toe breekt de band door naar grotere podia zoals PinkPop, maar ook de luwte van de underground wordt niet geschuwd. De band heeft altijd vanuit Den Haag geopereerd en was vaak te vinden op de podia en repetitieruimte van kraakpanden als Iets Vrijers en de Blauwe Aanslag.
Henk Koorn heeft zich naast de band ook altijd bezighouden met nevenprojecten zoals de Abba-coverband De Abba’s, de Bolderkar en samenwerkingen met o.a. Melle de Boer van Smutfish. Ook is Henk Koorn producer met een eigen studio: De Sahara Sound Studio.

The Grey Pants:
http://www.thedailyindie.nl/in-premiere-the-grey-pants-maakte-een-pietepeuterig-en-beeldschoon-liedje-over-een-grijze-broek/

YouTube: https://youtu.be/ibzZADlpIMY

TOT ZONDAG!

Inloop 14:30 uur
Start programma 15:00 uur.

LOCATIE
Campagnepand Haagse Stadspartij
Grote Markt 24
2511 BG Den Haag

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.