Kom naar de Nacht van de Stem en breng om middernacht je stem uit voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018. Want stemmen is nog nooit zó belangrijk geweest.
We doen dit met een lekker drankje en muziek omringt door Haagse kunst.

De Volharding (Rijksmonument) is de afgelopen 2 maanden omgetoverd tot een tijdelijke beeldende kunst broedplaats, een stadsmuseum met werk van Haagse kunstenaars. Meer dan 35 kunstenaars, 250+ kunstwerken, videoprojecties en sculpturen. Kom kijken wat er allemaal te bewonderen is. Oftewel, vier met ons de Nacht van de stem in een museum!

Programma
Tijdens de avond zijn er optredens van (Haagse) kunstenaars o.a. Vruchtenhagel (dj), Pat Smith (dj), Janneke Nijhuijs (dj), Jan van Kampen (dj), Jen Min Lau (dj), Jos Kel (dj), Helga Draait Door (dj), Jurjen (Standup Comedy), Het Boaz (Performance) en de Dutch Don’t Dance Division – Come Here Often (dans).

Toegang
Dinsdag 20 maart vanaf 21.00 uur (tot 02.00 uur) in het Campagnepand de Volharding (Grote Markt 22).
Toegangsbewijs is je STEMPAS, want om middernacht kan je je stem uitbrengen in het stemlokaal óp de Grote Markt.

Waarom is het belangrijk om te stemmen voor de gemeenteraad?
De gemeenteraadsverkiezingen gaan over onderwerpen die heel dicht bij mensen liggen. Over hun buurt, waarin zij veilig willen wonen. Goede zorg, schone straten, groen en cultuur. Lokale politiek is dus enorm belangrijk voor het dagelijks leven van iedereen.