Dinsdag 7 februari: Maandelijks BIJ STAND spreekuur

Wil je ervaringen delen met werken zonder loon in het kader van de re-integratie? Heb je een vraag over de procedures en verschillende trajecten waar je als bijstandsgerechtigde mee te maken krijgt? Klachten over de kostendelersnorm? Kom dan naar het maandelijkse BIJ STAND spreekuur van de Haagse Stadspartij!

Raadslid Sanne van der Gaag verzamelt tijdens dit spreekuur ervaringen en klachten rondom de bijstand in Den Haag zodat we problemen en misstanden op de politieke agenda kunnen blijven zetten. Ook kun je hier natuurlijk terecht voor informatie en persoonlijk advies.

Geen tijd om naar het spreekuur te komen? Mailen kan ook! Sanne@haagsestadspartij.nl

Deze maand wordt het spreekuur gehouden op dinsdag 7 februari tussen 17.00 en 18.30. Locatie is de fractiekamer van de Haagse Stadspartij. De fractiekamer zit op de derde etage van het Haagse Stadhuis, als je belt naar 070-3532230 of jezelf meldt bij de receptie halen we je op.


Iedereen is welkom, wel vragen we je om jezelf aan te melden voor het spreekuur zodat we weten hoeveel mensen er komen. Dit kan door een mailtje te sturen naar: fractie@haagsestadspartij.nl

Sanne van der Gaag